Τετάρτη, 16/06/2021 | 00:18

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: Προτεραιότητα η ολοκλήρωση του Αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία

542 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2017, 1:53 μμ | 0 σχόλια
 
Ο ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ διάβασε ότι ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων προγραμματίζει επισκέψεις και συναντήσεις με υπουργούς για την προώθηση  προβλημάτων και θεμάτων που απασχολούν το νομό μας και ζητά να θέσουν στον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, ως πρώτη Προτεραιότητα  την ολοκλήρωση του Αυτοκινητόδρομου  Άκτιο – Αμβρακία!
Αναλυτικά….
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ
         Διάβασα ότι προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα επισκέψεις σε υπουργούς για την προώθηση προβλημάτων και θεμάτων που απασχολούν το νομό μας.
      Όσον αφορά την συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη θα πρέπει σε πρώτη προτεραιότητα να ζητήσετε την ολοκλήρωση της πλήρους ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία που θα αλλάξει τη μορφή της περιοχής μας και θα της δώσει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση.
        Επίσης να τονιστεί ότι πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες στο τμήμα Λουτράκι-Αμβρακία ή Σαμάρι (μήκους 15χλμ) -4η εργολαβία– του αυτοκινητόδρομου Άκτιου-Αμβρακία και να δοθεί στη κυκλοφορία σύντομα γιατί πρόκειται για ένα «έργο πνοής» για το τόπο μας…..

 

      Η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής με δημοσιεύματα έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι επείγει να ολοκληρωθεί το προαναφερόμενο τμήμα, για να σταματήσει το μποτιλιάρισμα στον κόμβο της Αμφιλοχίας, να βοηθήσει τις μετακινήσεις να γίνονται σε σύντομο διάστημα αποφεύγοντας επικίνδυνες στροφές και το σπουδαιότερο να μειώσει στο ελάχιστον τα αμέτρητα θανατηφόρα τροχαία που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια ειδικότερα στο τμήμα Αμφιλοχίας – Σπάρτου κ.α. 
         Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το «μακελειό» που διαδραματίζεται, εδώ και χρόνια, στο παλιό οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας-Βόνιτσας και που το μέγεθος της δυστυχίας, της θλίψης και της τραγικότητας καταμαρτυρούν τα αμέτρητα «εικονοστάσια».

ΥΓ: Η συνάδελφος σας και φίλη δημοσιογράφος Κική Παππά είναι γνώστης στα οξυμένα προβλήματα της περιοχής με επίκεντρο την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
τ. Λυκειάρχης
Εθελοντής οδικής ασφάλειας
μέλος ΙΟΑΣ Παν. Μυλωνάς
ΒΟΝΙΤΣΑ 
τηλ: 6972265635-2643023009

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα