Κυριακή, 16/05/2021 | 18:08

Ανακοίνωση Ν.Ε.Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, για τη δολοφονική επίθεση, μελών της Χρυσής Αυγής, εναντίον 24χρονου φοιτητή.

329 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2017, 11:27 πμ | 0 σχόλια

Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ: « Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση το φάντασμα του νεοναζισμού να επιστρέψει στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά. Ένας νεαρός φοιτητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών έπεσε θύμα του τυφλού, ρατσιστικού μένους μελών της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης, την Παρασκευή, 31 Μαρτίου.  Ο άγριος ξυλοδαρμός του, έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά  δολοφονικών επιθέσεων και τραμπούκικων χτυπημάτων μεταναστών, αντιφασιστών, αριστερών, αγωνιζόμενων ανθρώπων.
Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση το φάντασμα του νεοναζισμού να επιστρέψει ξανά στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, όσο η εγκληματική οργάνωση, που κρύβεται κάτω από τον μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος, σκορπά το ρατσιστικό, φονικό της μένος.
Κάθε δημοκρατικός πολίτης, κάθε δημοκρατικό κόμμα, πέρα από την αυτονόητη καταδίκη της συγκεκριμένης επίθεσης, οφείλει να συνταχθεί σε ένα μαζικό, πολύπλευρο κίνημα  ενάντια στον φασισμό.

                                                                 Γραφείο Τύπου Ν.Ε.  Πρέβεζας -ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα