Παρασκευή, 26/04/2024 | 08:40

Πρέβεζα: το υπέροχο δώρο του Τάσου Δράκου, στον Βαγγέλη Ντάκουλα!

727 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/03/2017, 8:34 πμ | 0 σχόλια

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου το 1821, η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, αντιμετώπισε στα πλαίσια των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου (κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA),  την Εθνική Βελγίου μέσα στις Βρυξέλλες.

 Λίγο έλλειψε να φύγει με τη νίκη! Ωστόσο απέδρασε με την ισοπαλία, μέσα από μία πολύ δύσκολη έδρα.Η “γαλανόλευκη” απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο “Κινγκ Μποντουάν” απέναντι στο Βέλγιο, παρότι τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Ταχτσίδη και του Τζαβέλλα.

Στον αγώνα αυτόν, υπήρξε και Πρεβεζάνικη εκπροσώπηση και συγκεκριμένα, βρέθηκε ο γνωστός ορθοδοντικός Αναστάσιος Δράκος. Ο Τάσος Δράκος εκτός απο εξαιρετικός επιστήμονας, είναι ως γνωστόν και εξαιρετικός άνθρωπος και ξέρει να τιμά τους φίλους του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έτσι τα Χρόνια πολλά στον Ευάγγελο Ντάκουλα, ο Τάσος Δράκος τα είπε μέσω… Βρυξελλών, με Γαλανόλευκο και περήφανο τρόπο κρατώντας το πανό που έγραφε “Μελιανά” Ο ίδιος σχολίασε ” αγάπη και η περηφάνια του φίλου μου για το χωριο με οδήγησε στην κίνηση αυτή! Έτσι για να γινει γνωστό και στις Βρυξέλλες!!”. Σίγουρα πρόκειται για υπέροχο δώρο του Τάσου Δράκου, στον Βαγγέλη Ντάκουλα, για την ονομαστική του εορτή! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα