Σάββατο, 23/01/2021 | 04:20

Πρέβεζα: Πανικός, σε αστυνομία, πυροσβεστική, μαζί, όχημα στρατού και ασθενοφόρο!

488 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2017, 8:20 πμ | 0 σχόλια

Ανάστατοι, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου 2017, στην περιοχή Αλωνάκι στην Πρέβεζα, οδηγοί αυτοκινήτων, έβλεπαν την κυκλοφορία να διακόπτεται, έβλεπαν αστυνομία, πυροσβεστική, αλλά και ασθενοφόρο. Κάτω ακριβώς από το σημείο (κοντά στο πεδίο βολής) που είχε γίνει η διακοπή της κυκλοφορίας, είναι η πολυσύχναστη από λουόμενους τους θερινούς μήνες ακτή «Αλωνάκι».

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Όλες οι αρχές είχαν ενημερωθεί για την ύπαρξη νάρκης και για την αφαίρεσή της, υπήρξε και η συνδρομή Τανκς από το στρατό! Σύσσωμες οι δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, αλλά και του στρατού και ειδκού κλιμακίου,(Μονάδα
Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ Ηπείρου)
έστησαν την επιχείρηση για την αφαίρεση της νάρκης, ενώ το ασθενοφόρο υπάρχει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις για προληπτικούς λόγους. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο δύσκολη περίπτωση αφαίρεσης   νάρκης, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανατίναξής της. Μέχρι 10.30 ήταν αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι από την περιοχή, αφού ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση… Τελικά έγινε ανατίναξη της νάρκης και έληξε η επιχείρηση αποτελεσματικά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα