Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:38

Μακροχρόνια και πολύτιμη η προσφορά τους -Οι αιμοδότες της Ανθούσας έκοψαν την πίτα τους

851 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/03/2017, 10:17 πμ | 0 σχόλια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του συλλόγου Αιμοδοτών Βασίλειος Χατζής Ανθούσας – Πάργας. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Λιάκρης  αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και τόνισε την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά του σε άτομα που χρειάστηκαν την ανάγκη αίματος και αιμοπεταλίων, είπε  ότι το 2016 ήταν μια χρονιά όπου ο σύλλογος πραγματοποίησε ρεκόρ στις αιμοδοσίες τους ενώ την τελευταία πενταετία  προσέφερε στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Πρέβεζας 1000 φιάλες αίμα. Ο κ. Λιάκρης ευχαρίστησε τα μέλη που ανταποκρίνονται τόσο στις τακτικές όσο και στις έκτακτες αιμοδοσίες του συλλόγου αλλά και όλους όσοι με τις χορηγίες και τις δωρεές στηρίζουν διαχρονικά τη διοίκηση να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι εθελοντές αιμοδότες του 2016 βάση του μητρώου κ. Αλεξίου Θωμάς και κ. Ευαγγελία Παναγιωτίδου καθώς και ο χορηγός Αριστείδης Ευθυμιάδης,   ο πρωταθλητής  του  taekwondo Πλασκασοβίτης Πέτρος, και ο μεγάλος δωρητής Φάνης Κυριάκης, ο οποίος έχει δεσμευθεί πως όσο ζει θα στηρίζει το Σύλλογο.
Ο Πρόεδρος μίλησε ακόμη και για την σημαντική προσφορά στις βραβεύσεις, ως χορηγών των βραβείων,  των Αριστείδη Ευθυμιάδη και Αθανάσιου Αναστασίου ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο ο Αντώνης Νάστας, ο Αναστάσιος Σκάρπος και ο ναυτικός όμιλος της περιοχής.
Να αναφέρουμε ότι τέθηκε και το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας για το οποίο ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Παππας είπε  πως μέχρι το Πάσχα θα δοθεί λύση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας κ. Πασχοδήμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Δημάκος, ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Πρέβεζας κ. Κώτσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ζιάκας, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παππάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γιαμάς,  ο διοικητής του Α.Τ. Πάργας , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σπανός, Κόκκορης και Τζούρος,  οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων, οι Πρόεδροι των πολιτιστικών και αθλητικών  συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έστειλαν οι βουλευτές Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, η ολυμπιονίκης κ. Αθανασία Τσουμελέκα. Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι πρώτες Αιμοδοσίες για το 2017 θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου στην Ανθούσα και στις 2 Απριλίου στο Κ.Υ Πάργας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα