Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:47

Σεμινάρια ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞ. ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ στην ΠΡΕΒΕΖΑ

700 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2017, 11:11 μμ | 0 σχόλια

Η Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (www.eeepf.gr) προγραμμάτισε ήδη με την Ομάδα Εκπαιδευτων Πρέβεζας, 2 Σεμινάρια εκπαίδευσης και πιστοποίησης (απ’ το European Resuscitation Council) στην ΚΑΡΠΑ και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή:

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (Αγία Τριάδα), που μας διέθεσε το Νοσοκομείο Πρέβεζας οπου θα εκπαιδευθούν και πιστοποιηθούν 24 συμπολίτες μας και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην “Cleopatra Marina” στο Άκτιο που θα εκπαιδευθούν και πιστοποιηθούν οι εργαζόμενοι και άλλοι συμπολίτες μας ως διασώστες στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής και στην χρήση του Αυτόματου Απινιδωτή.

Εκπαιδευτές θα είναι οι : Αραβανή Αικ/νη (Νοσηλεύτρια), Βουρλιώτη Πολυξένη (Ιατρός), Φλούδα Βασιλική (Νοσηλεύτρια), Λαδιάς Δημήτριος (Γυμναστής), Λαμπίδης Ανδρέας (Διασώστης ΕΚΑΒ), Αγγελάκης Εμ/ηλ (Ιατρός), Γούλας Χρήστος (Φοιτητής). Δ/ντής Σεμιναρίου: Πανταζής Δημ. (Ιατρός), Μποτίνη Γλυκερία (Ιατρός)

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε επόμενο Σεμινάριο, μπορεί να συμπληρώσει αίτηση που μπορεί να βρεί στην δ/νση https://goo.gl/UcnAVt να την στείλει dpantazis@hotmail.com και θα ειδοποιηθεί για την ημ/νια.

http://blsaed-preveza.blogspot.gr/
Πιστοποιημένοι Διασώστες-Εκπαιδευτές BLS/AED Πρέβεζας
blsaed-preveza.blogspot.gr
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα