Σάββατο, 08/05/2021 | 19:31

Πρέβεζα:Γλυκιά απόλαυση για όλους χωρίς “ενοχές”- Νέα Κρέμα κακάο με STEVIA από την ΑΛΦΑ!

708 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2017, 3:00 μμ | 0 σχόλιαΈνα νέο προϊόν το οποίο θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι μπήκε στην Πρεβεζάνικη αγορά εδώ και λίγο καιρό.
Η Εταιρία Γαλακτοκομικών Προϊόντων ΑΛΦΑ, από το 1977 με μεράκι και σπιτική φροντίδα, δημιουργεί για εσάς τις πιο υγιεινές γεύσεις, πάντα με γνώμονα την παράδοση.
Έτσι, δημιούργησε μία Κρέμα Κακάο για όσους θέλουν να μην στερούνται την απόλαυση, αλλά να προσέχουν και την υγεία τους.


Η Κρέμα Κακάο, χωρίς ζάχαρη, αλλά με Stevia σας υπόσχεται την ίδια απόλαυση χωρίς όμως τις θερμίδες και τις άλλες συνέπειες που προκαλεί η ζάχαρη στην υγεία μας.
Τα γλυκαντικά που προέρχονται από STEVIA αποδίδουν μηδενικές θερμίδες και μπορούν να αποτελέσουν επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα γλυκαντικά με λίγες ή μηδενικές θερμίδες μπορούν να συμβάλλουν στον έλεγχο του βάρους, αφού μειώνουν το θερμιδικό περιεχόμενο της δίαιτας και διατηρούν την ευχαρίστηση στο διαιτολόγιο βοηθώντας τους ανθρώπους να μείνουν πιστοί στη δίαιτά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η Κρέμα Κακάο με STEVIA της ΑΛΦΑ δεν περιέχει υδατάνθρακες και δεν επηρεάζει τη γλυκόζη στο αίμα, επομένως μπορεί να καταναλωθεί από ανθρώπους με διαβήτη.Επίσης δεν αποδίδει ενέργεια (θερμίδες) και μπορεί να συμβάλλει στη μείωση ή τη διατήρηση φυσιολογικού βάρους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα