Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:16

Πρέβεζα: Πλημμύρισε κόσμο την καθαρά Δευτέρα, η παράκτια ζώνη του νομού!

1125 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/02/2017, 9:23 μμ | 0 σχόλια

Ο καιρός ήταν κάτι παραπάνω από ανοιξιάτικος και έδωσε τη δυνατότητα, σε δεκάδες χιλιάδες Ηπειρώτες, να φτάσουν στην παράκτια ζώνη του νομού Πρέβεζας, την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.

Ασφυκτικά γεμάτη κόσμο και η Πρέβεζα και δη το ιστορικό κέντρο και η παραλία. Στο Σαϊτάν Παζάρ, το απροχώρητο, στο “Άνω Βλάντο” Οι Απτάληδες, πιο μέσα στα στενά ανάμεσα στο VAVAS  και άλλα καταστήματα, οι IMAM BAILDI και άλλες μπάντες, Πρεβεζάνικες και μη, έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο, στην περιοχή μας την Καθαρά Δευτέρα.

 Όσο για τους Χαρταετούς; Μια βόλτα με το αυτοκίνητο, έβλεπες να ξεκινούν από το Μύτικα και το Μονολίθι και να φτάνουν, μέχρι την Πάργα!

Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, ο καιρός θύμισε μέσα Άνοιξης και οι μαζικές επισκέψεις, κατακαλόκαιρο! ενθουσιασμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής μας, μιλούσαν για “Αγία Ιόνια οδό”, για μέρα που θύμισε προ.μνημονίων εποχή κ.α. Με το δικό του τρόπο, γιόρτασε τα Κούλουμα και ο Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου, αλλά και ο πολιτιστικός σύλλογος Παντοκράτορα. Καλή Σαρακοστή, χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα