Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:36

Με αγάπη, για το Γκρουπ 123, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας…

1299 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/02/2017, 6:51 μμ | 0 σχόλια

Δεν μπορούσα να φανταστώ, πριν φτιάξουμε το Γκρουπάκι αυτό, φέτος και συνεχιστεί να κατεβαίνει σε παρελάσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ούτε το θέμα του, ούτε τις στολές του. Και νομίζω ότι τα χρώματα των στολών του ήταν αυτά που οδήγησαν στην ονομασία”Από τη χώρα του χάους, στην πόλη των χρωμάτων”.

Χτίσαμε ένα υπέροχο Μωσαϊκό, με παιδιά από την Ελλάδα και την Πρέβεζα, με την Άρτα (ευχαριστούμε τη Δώρα, τον Γιώργο και την υπέροχη παρέα τους), με παιδιά από τη Λατινική Αμερική, αλλά και από τα Βαλκάνια.

Είναι σίγουρο ότι ο πολιτισμός ενώνει λαούς, είναι σίγουρο ότι έδεσαν διαφορετικοί λαοί, μέσα σε ένα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Όπως είναι σίγουρο ότι αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε φέτος, θα έχει και καλοκαιρινή συνάντηση και θα συνεχίσει να πορεύεται στην Αποκριά, με τον δικό της τρόπο.

Αισθάνθηκα πολύ όμορφα πραγματικά, όσο τουλάχιστον με άφηνε το οργανωτικό κομμάτι, με τον κόσμο που φέτος, βγήκαμε στο ίδιο Γκρουπ. Άνθρωποι που είχαν από την αρχή, αποφασίσει να πάμε παρέα, αλλά και άνθρωποι που συναντηθήκαμε προς το τέλος και μέχρι την προτελευταία μέρα, η Ντίνα έραβε στολές.

Του χρόνου, το 2018, η μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση πέφτει ημερολογιακά 17 Φεβρουαρίου. Όπως και να’χει είναι σίγουρο πως “Στα ίδια μέρη, θα ξαναβρεθούμε” και ότι δημιουργήθηκε σαν πέτρες που αναφιλιούνται ενώ τις χτυπά το κύμα σε κάποια ακρογιαλιά, θα έχει συνέχεια. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που φέτος, συναντηθήκαμε μέσα από το Γκρουπ 123 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, να τους ευχηθώ καλή Σαρακοστή και…. θα τα… πούμε!

Με αγάπη
Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα