Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:59

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Χιλιάδες συμμετοχές! – Ερασιτεχνική αντιμετώπιση από την αστυνομία Πρέβεζας!

1007 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/02/2017, 10:39 μμ | 0 σχόλια

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ως το μεγαλύτερο Καρναβάλι στη δυτική Ελλάδα, το Σαββατόβραδο 25 Φεβρουαρίου,  στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλασή του, έστειλε παντού τα δικά του μηνύματα! Χιλιάδες κόσμου (κάποιοι μιλάνε για περισσότερους από 2500 χιλιάδες, κάποιοι άλλοι για περισσότερους από 3 χιλιάδες) Καρναβαλιστές και ασφυκτικά γεμάτη τόσο η Λεωφόρος Ειρήνης, όσο και η παραλία της Πρέβεζας! Το ραντεβού για το ξεκίνημα ήτα η Λεωφόρος Ειρήνης, για εκκίνηση 7 το απόγευμα.

Καθυστέρησε μισή ώρα και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ζήτησε από την τροχαία Πρέβεζας με έγγραφό του,να σταματήσει η κυκλοφορία στις 5 το απόγευμα από και προς (τον Κόμβο του Φόρου και τα σημεία που συγκεντρώνονταν οι Καρναβαλιστές) και να μην υπάρχουν αυτοκίνητα στην Λ. Ειρήνης τις ώρες των παρελάσεων. Για πρώτη φορά στα χρονιά ήταν τόσο χάλια η κατάσταση, μετά από 12 χρόνια και ο Αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Σιόρεντας, έχει σοβαρότατες ευθύνες, γι’ αυτή την ερασιτεχνική αντιμετωπίση του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της Δυτικής Ελλάδας, που η Πρέβεζα, έχει την τιμή και την τύχη, να διοργανώνει τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας! Στη φωτογραφία 6.25 το απόγευμα 35 λεπτά πριν την παρέλαση, αποτυπώνεται η ερασιτεχνική αντιμετώπιση του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Ηπείρου, από την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας και συγκεκριμένα το τμήμα τροχαίας, με αποτέλεσμα, να μην μπορούν να σταθμεύσουν τα άρματα!!!

 Τελικά εδέησαν από την τροχαία να διακόψουν την κυκλοφορία, στις 6.30 το απόγευμα, μισή ώρα πριν την παρέλαση! Άκουσον, άκουσον! Στη δεύτερη φωτογραφία ο τροχονόμος συνεχίζει παρότι έχουν φτάσει κάποια άρματα, για να παρελάσουν, να αφήνει ελεύθερη την κυκλοφορία των οχημάτων. κύριε Σιόρεντα, είστε περήφανος γι’ αυτή την κατάσταση;

  Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτό που έγινε στην μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη Παρέλαση του καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σάββατο 25 Φλεβάρη 2017. Παρά τις αντιξοότητες και την προχειρότητα, από την τροχαία Πρέβεζας, με ευθύνες του αστυνομικού διευθυντή, η παρέλαση ξεκίνησε με τον ίδιο παλμό μισή ώρα αργότερα. Αυτό που έγινε δεν μπορεί να περιγραφεί, παρά τα εμπόδια, ηθελλημένα ή μη, παρά τις αντιξοότητες,  το Κομιτάτο απέδειξε γιατί δίκαια κατέχει τον τίτλο του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Δυτικής ελλάδας και γιατί μετατρέπει την Πρέβεζα, στην Αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Εξαιρετική η κάλυψη κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, εξαιρετική η παρουσίαση από τον γνωστό Καλλιτέχνη Διονύση Ζάχο. Πάνω από όλα συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για το σπουδαίο επίτευγμά της. Στηρίζοντας το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε τον πολιτισμό μας! Αυτό που έγινε στην Πρέβεζα, το σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, ήταν απίστευτο, πολύς λόγος γίνεται για συμμετοχή περισσότερων από τριών χιλιάδων Καρναβαλιστών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα