Σάββατο, 08/05/2021 | 03:15

Δελτίο τύπου, του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, που… κατακεραυνώνει τον Σπίρτζη!

309 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/02/2017, 3:38 μμ | 0 σχόλια

Κι ενώ πριν λίγες μέρες είχε βγάλει αγκαλίτσα φωτογραφία μαζί του και μάλιστα συνέπεσε με την ερώτηση που κατέθεσαν για το Ντοκουμέντο και τη σχέση Καλογρίτσα -Σπίρτζη, βουλευτές της ΝΔ και η φωτογραφία αυτή, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με αφορμή την παράδοση του τμήματος Καμπή – Άρτα και Πέρδικα –Ιωάννινα, της Ιόνιας Οδού, ο νυν βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ και… κατακεραυνώνει τον… Σπίρτζη! Το δελτίο τύπου του κ. Γιαννάκη, έχει ως εξής:

  Ο φανατισμός, ο άκρατος κομματισμός και τα κούφια επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν, αντίθετα όποτε υπήρξαν, έβλαψαν τον τόπο.

Αυτό πρέπει να το γνωρίζει καλά ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης, που δεν δέχτηκε να παραστεί κανείς από τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης στην παράδοση του τμήματος Καμπή – Άρτα και Πέρδικα –Ιωάννινα, της Ιόνιας Οδού.
Πρέπει επίσης να παραδεχτεί και να ομολογήσει ο Υπουργός ότι η Ιόνια Οδός  ξεκίνησε αρχές του 2005 (Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή), σταμάτησε το 2011 λόγω της οικονομικής κρίσης και ξαναξεκίνησε το 2013 (Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά).
Υπενθυμίζω ότι τα οφέλη από την Ιόνια Οδό και τους μεγάλους οδικούς άξονες τα απολαμβάνει ολόκληρη η Ήπειρος, με μόνο τον Νομό Πρεβέζης να έχει καταδικαστεί σε συγκοινωνιακή απομόνωση, αφού μόνο υποσχέσεις εισπράττουμε για την Άκτιο-Αμβρακία, ενώ δεν υπάρχει καθόλου φως για την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό.
Εν κατακλείδι, πρέπει να συνειδητοποιηθεί ΚΑΙ  από τους κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτό που ο ελληνικός λαός ήδη το γνωρίζει: ότι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα δεν ανήκουν σε καμιά Κυβέρνηση. Διαρκούν χρόνια που ξεπερνούν την θητεία μιας μόνο Κυβέρνησης.
Άλλος τα αποφασίζει και τα προγραμματίζει, άλλος τα μελετά, άλλος τα υλοποιεί και άλλος τα εγκαινιάζει.
Ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και τον Έλληνα φορολογούμενο που τα πληρώνει.
Γι’ αυτό καιρός είναι να σταματήσουν τα στημένα κομματικά πανηγυράκια.
Οι καιροί απαιτούν περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα