Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:16

Επιστροφή στις νίκες για τη Νικόπολη-Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 85-69

708 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/02/2017, 11:06 πμ | 0 σχόλια
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας την 16η αγωνιστική καθώς υποδέχτηκε την Κυριακή 12/2 στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Εύαθλο Πολυκάστρου του οποίου επικράτησε με 85-69.
Οι παίκτες μας είχαν διάθεση και ενέργεια από την αρχή του παιχνιδιού και ήταν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες. Πίεσαν αρκετά στην άμυνα από το 1ο δευτερόλεπτο και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο. Η ομάδα μας είχε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ενδεικτικό της αναμέτρησης είναι πως μέχρι το τέλος του 3ου δεκαλέπτου δέχτηκαν μόλις 45 πόντους (έχοντας πετύχει 74 στην επίθεση) δίνοντας το δικαίωμα στον προπονητή μας κ. Παπίρη να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες μας έχασαν τη συγκέντρωσή τους, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά μέχρι το τελικό σκορ 85-69.
Σ.Κ. Νικόπολη (Παπίρης): Βαγενάς 17(3), Αργυρός 7(2), Κιτσαντάς, Τσιτσώνης 7(2), Ροντογιάννης 8, Πολίτης 4, Παπαμιχαήλ 1, Βαβέτσης, Νίκας 16(2), Μακρόπουλος 10, Αγραπιδάκης, Μπάλλας 15.
Η ομάδα μας μετά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής, παραμένει στην 3η θέση του ομίλου σε ισοβαθμία με Διόσκουρους Κοζάνης και Γ.Σ. Φαρσάλων. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Κυριακή 19/2 όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Βίκο Ζαγοροχώρια.
Το διοικητικό συμβούλιο Σ.Κ. Νικόπολη θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά , τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν και να χειροκροτήσουν τους παίκτες μας. Η παρουσία σας είναι πάντοτε πολύτιμη και καταλυτική για τις προσπάθειες των παικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα