Σάββατο, 08/05/2021 | 03:01

Πρέβεζα:Κάλεσμα σε σύσκεψη από τη συνέλευση συντονισμού εργαζομένων – ανέργων τη Κυριακή 19/2 στις 7:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο

353 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/02/2017, 12:38 μμ | 0 σχόλια
ΕΡΧΕΤΑΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΦΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Κάλεσμα σε σύσκεψη από τη συνέλευση συντονισμού εργαζομένων – ανέργων τη Κυριακή 19/2
στις 7:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο


Το περίφημο κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιφυλάσσει νέα σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία αλλά και ένα νέο 4ο Μνημόνιο.
Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. Δημοσιονομικός κόφτης παντού, νέα μείωση του αφορολόγητου, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα, κατεδάφιση των όποιων ασφαλιστικών δικαιωμάτων απέμειναν, επέκταση της ελαστικής εργασίας και με νέες ακόμα πιο εκμεταλλευτικές μορφές – μαθητεία, απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση των ΣΣΕ, περικοπές και αλλαγή του χαρακτήρα του επιδόματος ανεργίας, προετοιμασία χιλιάδων απολύσεων συμβασιούχων, επέκταση της εξαθλίωσης και της φτώχειας, νέες ιδιωτικοποιήσεις(ενέργεια). Επίθεση στα δικαιώματα στην Παιδεία και την Υγεία με την προώθηση των μεταρρυθμίσεων σύμφωνα με την ΕΕ και τον ΟΟΣΑ.
Την ίδια στιγμή η “πολιτική κάλυψη” από την κυβέρνηση της επανεμφάνισης της Χρυσής Αυγής με αφορμή τους εξαθλιωμένους και παγωμένους πρόσφυγες και την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία απαιτούν την ένταση της αντιφασιστικής-αντιπολεμικής  πάλης από το εργατικό κίνημα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να απαντήσει σε αυτή την επίθεση. Η  συσπείρωση και ο συντονισμός γύρω από το κόμμα ενισχύει την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία.
Σήμερα είναι αναγκαίο να συγκροτήσουμε εργατικό μέτωπο αμφισβήτησης και ανατροπής, για να προχωρήσουμε σε αντεπίθεση και ανατροπή.
Να ξεκινήσουμε τη συσπείρωση του κόσμου του αγώνα από τα κάτω με παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.
Για να κάνουμε βήματα σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε σε σύσκεψη την Κυριακή 19/2 στις 7:30μμ στο Εργατικό Κέντρο.


ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ


Η γραμματεία της
συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα