Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:04

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Πρέβεζας!

1115 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/01/2017, 6:14 μμ | 0 σχόλια

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έκοψαν γιατροί, νοσηλευτές του νοσοκομείου Πρέβεζας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι. Κατά τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της κοπής πίτας ο διοικητής του νοσοκομείου Μιλτιάδης Παππάς, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πρέβεζας, σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους, τους συνεχάρη για τις προσπάθειές τους, τονίζοντας ότι ο δικός τους ρόλος είναι κυρίαρχος, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου Πρέβεζας.

 Ευχήθηκε για τη νέα χρονιά να πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα για το νοσοκομείο Πρέβεζας και να συνεχιστεί η ίδια προσπάθεια από όλους, ενώ τους επιφύλαξε και μία έκπληξη, σε κλήρωση πριν την κοπή πίτας. Τρεις εργαζόμενοι, κέρδισαν σε κλήρωση τρία ρεπό από την υπηρεσία τους, ως δώρο!

Η κοπή πίτας των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Πρέβεζας έγινε σε άριστο κλίμα, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα όλων, μετά τον χαιρετισμο του διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας, Μιλτιάδη Παππά. Από την πλευρά μας ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι και όλες στο νοσοκομείο Πρέβεζας και ευχόμαστε μέσα στο 2017, να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας ακόμα περισσότερο και αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, θεωρούμε δεδομένο ότι θα γίνει! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα