Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:40

Ο Σ.Φ.ΑΕΚ Νέας Σινώπης έκοψε την πίτα του-“Κώστας Νεστορίδης” θα ονομαστεί το ΔΑΚ Ζαλόγγου

980 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/01/2017, 9:26 μμ | 0 σχόλια

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο κατάμεστο από κόσμο “ΝΤ’S ” CAFE SNACK BAR, στη Νέα Σινώπη, έκοψε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 7 το απόγευμα ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης, σε ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα. Ήταν μάλιστα και η ημέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες (νίκησε 2-0 στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης), οπότε το κλίμα ήταν ιδανικό.

 Εκπροσώπηση στην κοπή πίτας του συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης, υπήρχε και από το CLUB της ORIGINAL στην Πρέβεζα, με τους κ.κ.. Δράκο, Ζώτο και Ντούρο, να είναι εκεί.

 Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, από τη Νέα Σινώπη, κατέκλυσαν τον χώρο και ευχήθηκαν καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στην αγαπημένη μας ΑΕΚ!

΄

 Ο Πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ Χρήστος Τερζόγλου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην κοπή πίτας, τόνισε ότι το ΔΑΚ Ζαλόγγου, θα πάρει το όνομα μιας μεγάλης δόξας της ΑΕΚ, που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Νέα Σινώπη (σε παλιότερη συνάντηση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στη Νέα Σινώπη,

Ο “Νέστορας” είχε πει το αμίμητο: Εδώ γεννήθηκα, εδώ και θα πεθάνω!) κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Νεστορίδη! Το γεγονός της ονομασίας του ΔΑΚ Γηπέδου σε “Κώστας Νεστορίδης” θα γίνει το καλοκαίρι στις 8 Ιουλίου, όταν και θα γίονει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας όπου θα φιλοξενηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Να ευχηθούμε καλή χρονιά στο σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ της Νέας Σινώπης και η ΑΕΚ να πάρει επιτέλους, τα… πάνω της!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα