Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:15

Επίσκεψη υπουργού αθλητισμού- Στο επίκεντρο το Κολυμβητήριο Πρέβεζας

584 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2017, 10:37 πμ | 0 σχόλια

Στην Πρέβεζα, βρέθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, συνοδεία του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, αλλά και τον Θεματικό αντιπεριφερειάρχη σε ζητήματα αθλητισμού και παιδείας, Περικλή Βασιλάκη. Στη συνέχεια, βρέθηκε σε σύσκεψη φορέων της περιοχής, στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας. Κι ενώ την προηγούμενη μέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στο δήμο Ζηρού, στο επίκεντρο ήταν το Κλειστό γυμναστήριο στο Θεσπρωτικό, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ήταν το Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στην περιοχή μας, δεν είχε μόνο… εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού γνώριζε τα ζητήματα της περιοχής (άριστα ενημερωμένος από τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα) και μάλιστα με ειλικρίνεια απέκλεισε το ενδεχόμενο της κατασκευής νέου κολυμβητηρίου στην Πρέβεζα, αλλά αντιπρότεινε τη λύση “Μπαλόνι”.

Δηλαδή να γίνουν παρεμβάσεις στο υπάρχον Κολυμβητήριο που και να το ενισχύσουν ως αθλητική μονάδα και να το εκσυχρονίσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, έγινε σε άριστο κλίμα, με τους φορείς της περιοχής μας! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα