Τρίτη, 19/03/2024 | 07:08

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γιο της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2017, 11:08 μμ | 0 σχόλια

Μια μητέρα από τη Βραζιλία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της γιατί ήταν ομοφυλόφιλος!
Η 32χρονη διευθύντρια σούπερ μάρκετ σε κωμόπολη, πολύ κοντά στο Σάο Πάολο, Τατιάνα Λοζάνο Περέιρα, ομολόγησε πως σκότωσε τον γιο της, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μετά από μία εβδομάδα, καμένο και θαμμένο σε ένα χωράφι με ζαχαροκάλαμα.
Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο γιος της, Ιταμπέρλι, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε φέρει άνδρες στο σπίτι. Ωστόσο, ο θείος του νεαρού, αρνείται τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, υπογραμμίζοντας πως ο έφηβος ήταν εργατικός και μορφωμένος. Επισημαίνει πως η μητέρα σκότωσε το παιδί επειδή ήταν ομοφυλόφιλος και όχι λόγω χρήσης ναρκωτικών, καθώς αυτή ήταν η μοναδική φορά – σύμφωνα με τον ίδιο – που κατηγόρησε το παιδί ότι πήρε ναρκωτικά.
Την περασμένη Παρασκευή, δύο έφηβοι συνελήφθησαν για τη δολοφονία του νεαρού. Αυτοί ομολόγησαν ότι είχαν προσληφθεί για να του επιτεθούν, ωστόσο ισχυρίζονται ότι η μητέρα ήταν εκείνη που μαχαίρωσε το γιο της μέχρι θανάτου. Τονίζουν πως εκείνη τους προσέλαβε για να δώσει στον γιο της ένα« μάθημα», ενώ όταν είδε ότι ο γιος της επρόκειτο να πεθάνει, του έδωσε «το τελικό χτύπημα για να μην υποφέρει».
Τόσο η μητέρα όσο και ο σύζυγος συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία και απόκρυψη πτώματος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα