Σάββατο, 05/12/2020 | 16:20

Πρέβεζα: Ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και νέων Συντονιστικών για τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ

357 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/01/2017, 9:12 μμ | 0 σχόλια

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη νέων οργάνων έχουν εισέλθει οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πρέβεζας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία θα αναδείξει τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.
Νωρίτερα, θα προηγηθούν συνελεύσεις όλων των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πρέβεζας, οι οποίες θα εκλέξουν  αντιπροσώπους για τη  νομαρχιακή συνδιάσκεψη, με εκλογικό όριο έναν αντιπρόσωπο ανά πέντε μέλη, καθώς επίσης και  νέες Συντονιστικές Επιτροπές.
Ήδη, οι Οργανώσεις Μελών Ζηρού και Πάργας ολοκλήρωσαν τις συνελεύσεις τους. Η Ο.Μ. Πρέβεζας  ολοκλήρωσε  το βράδυ της Δευτέρας (16/01) στη Λαϊκή Αγορά τη συνέλευσή της και αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων και νέας Σ.Ε. την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πρέβεζα – Μπιζανίου 8 – από τις 10π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Τέλος, το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της νομαρχιακής συνδιάσκεψης θα εκλεγούν και τα μέλη, τα οποία θα εκπροσωπήσουν τον νομό Πρέβεζας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα