Παρασκευή, 05/03/2021 | 21:29

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛ. Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

376 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2017, 4:04 μμ | 0 σχόλια


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράταξή του στις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων στο Νομό Πρέβεζας και σε όλη χώρα που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων και οι οποίοι έχουν στο στόχαστρό τους την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την αντιαγροτική ΚΑΠ της ΕΕ, με τις οποίες οδηγούνται σε φτωχοποίηση και στην ανεργία πολλές δεκάδες χιλιάδες ακόμα μικροί αγρότες.
Καταδικάζει επίσης την προσπάθεια της κυβέρνησης, εκπροσώπων της αστικής τάξης και αστικών ΜΜΕ να καλλιεργήσουν το λεγόμενο “κοινωνικό αυτοματισμό” και να βγάλουν λάδι τις βάρβαρες πολιτικές που καταστρέφουν την πλειοψηφία του λαού.
Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα τους και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους, γιατί νιώθουμε ότι είμαστε στην ίδια πλευρά και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα, τα ίδια χαράτσια, την ίδια φορολογική αφαίμαξη, την ίδια ακρίβεια και τελικά την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Μέτρα, που στο όνομα ξεπεράσματος της κρίσης – με όλα τα ψηφισμένα μνημόνια από τα κόμματα που μας κυβέρνησαν και μας  κυβερνούν – επιμένουν να φορτώνουν τις συνέπειες της δικής τους καπιταλιστική οικονομικής κρίσης στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.
Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε Πρέβεζας καλούμε σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο φτωχομεσαίας αγροτιάς – εργαζομένων –νεολαίας- ανέργων –- αυτοαπασχολούμενων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε και του ΔΝΤ.
Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων να δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ρίχνουν στη φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.
     Να βάλουμε όλοι μαζί  τις ανάγκες μας και τη ζωή μας πάνω από το Οικονομικό Σύστημα που γεννά κρίσεις , φτώχεια , πολέμους πάνω από τη μηχανή  του χρέους που καταβροχθίζει τον πλούτο που παράγουμε,  από τους «ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς» και τη «δημοσιονομική προσαρμογή» , στο βωμό των οποίων θυσιάζονται οι κοινωνικές δαπάνες και τα δικαιώματα μας, από τους νόμους των αγορών και των τραπεζών που μας ξεζουμίζουν.


Αυτός ο αγώνας μας βρίσκει όλους στην ίδια πλευρά.

Ας τον δώσουμε ενωμένοι, με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα