Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:16

Πρέβεζα: Μια υπέροχη “Κομιτατική” Βραδιά, στο Κουρδιστό πορτοκάλι!

1403 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2016, 4:00 μμ | 0 σχόλια

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, ότι το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το έχει στο να διοργανώνει διαφορετικές εκδηλώσεις και διαφορετικές γιορτές, το Σάββατο 17 Δεκέμβρη στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην Πρέβεζα. Η μουσική που παίχθηκε από τον Κώστα Προβατά, τον Μιχάλη Γιολμά και τον Αποστόλη Σκόπα, ταξίδεψε τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από τις δεκαετίες 60,70,80,90 με Ελληνική και όχι μουσική και τον έφερε στο σήμερα. Όλα σε υπέροχη αρμονία και με μοναδικό τρόπο, με αποτέλεσμα μία ακόμη βραδιά του Κομιτάτου, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ήταν ένα τεστ για ανθρώπους που τρέχουν τις εκδηλώσεις και την διοργάνωση πολλών events, στο Κομιτάτο και τα κατάφεραν άριστα. Υπήρξαν και δικαιολογημένες απουσίες, αλλά όλα δείχνουν ότι οι φετινές εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Είναι τέτοια η θέληση και η δουλειά που γίνεται από την οργανωτική επιτροπή, τον πολιτιστικό σύλλογο “Κομιτάτο Πρέβεζας” και την Πολιτιστική- Κριτική επιτροπή του “Κρυμμένου θησαυρού” που είναι δεδομένο ότι για ένα μήνα και λίγο περισσότερο η Πρέβεζα, θα στεφθεί ξανά και με μεγαλύτερη έμφαση από κάθε άλλη φορά, ως Η Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου.

 Στο Κουρδιστό πορτοκάλι, η διάθεση ήταν χαρούμενη, το κέφι μοναδικό και επειδή μας άρεσε το πιο πιθανό, είναι να … Κουρδιστούμε ξανά στο Πορτοκάλι, Αποκριάτικα! Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που μόχθησε, στήριξε ένα πάρτι, μια βραδιά που στήθηκε μόλις σε μια βδομάδα (και λίγο παραπάνω) και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πλέον γίνεται παράδοση ότι διοργανώνει το Κομιτάτο, να έχει μεγάλη επιτυχία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα