Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:51

ΝΟΔΕ Πρέβεζας: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

656 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2016, 7:21 πμ | 0 σχόλια

Η ΝΟΔΕ Πρέβεζας συγχαίρει όλα τα Στελέχη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας , για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν , στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , που πραγματοποιήθηκαν στις 15-12-2016 στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας .
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κατσανάκη Απόστολο για την επανεκλογή του , καθώς και στους νεοεκλεγόμενους Γεωργατσέλη Αθανάσιο και Γεωργοπέτρη Δημήτριο .
Ιδιαιτέρως αξίζουν συγχαρητήρια στην Τομεάρχη Παιδείας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας , Σοφία Καραμανίδου , για την ουσιαστική βοήθεια και οργάνωση που παρείχε σε αυτή την προσπάθεια για την μεγάλη νίκη στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας , όπου σημειολογικά , το 2012 η ΔΑΚΕ Καθηγητών , είχε έρθει δεύτερη με ποσοστό 22,05% και 2 έδρες ενώ τώρα κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 31,00 % και 3 έδρες . Επίσης , για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , η ΔΑΚΕ , ήρθε πάλι πρώτη και εξέλεξε έξι αντιπροσώπους .
Μια σημαντικότατη αύξηση των δυνάμεων της ΔΑΚΕ Καθηγητών σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας – Νίκης , που επετεύχθη πριν από λίγες μέρες στα υπηρεσιακά συμβούλια .
Η επιτυχία αυτή της ΔΑΚΕ οφείλεται στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης στις επιλογές της για την εκπαίδευση και τη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού και υπεύθυνου συνδικαλισμού. Του συνδικαλισμού που θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Δ.Ε., τη σύνθεση των απόψεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων, αποκρούοντας παράλληλα τις διαχωριστικές γραμμές.
Για μια ακόμα φορά η ΔΑΚΕ Καθηγητών , απέδειξε, ότι παραμένει ήρεμη δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας, αγωνιστικότητας και προοπτικής και ότι μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για ένα κίνημα για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα