Πέμπτη, 28/01/2021 | 00:52

Την Τετάρτη στο «Αθανασία Τσουμελέκα» η Πρέβεζα της αλληλεγγύης φορά τα γιορτινά της

337 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2016, 2:30 μμ | 0 σχόλια
Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας, ένα ματς γιορτή της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς διοργανώνεται την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 3μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα». Οι διαιτητές ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» θα βρεθούν αντιμέτωποι για 90 λεπτά σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, όπου θα μπουν πολλά… γκολ στη φτώχεια και την προσφυγιά!
Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλούνται αντί εισιτηρίου, όσοι παραβρεθούν στις εξέδρες να φέρουν σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια, στυλοί, μπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, τετράδια, σημειωματάρια κ.α.), τα οποία θα παραδοθούν τόσο στα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πετροπουλάκης» στη Φιλιππιάδα, όσο και στα παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου Ζηρού. 
Η κινητοποίηση των διαιτητών έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και ήδη έχουν μαζευτεί αρκετά σχολικά ήδη, ενώ ο εκπρόσωπός τους, Ηλίας Φίτσας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τα παιδιά του Ντιέγκο», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Το Κόκκινο». Στο μεταξύ στον αγώνα έγινε αναφορά στην ιστοσελίδα πανελλαδικής εμβέλειας gazzetta.gr.
Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης από την πλευρά των διαιτητών, τόσο για τα παιδιά των προσφύγων, όσο και για τα παιδιά οικογενειών στην περιοχή μας που δεν μπορούν να έχουν τα στοιχειώδη και αξίζει να στηριχθεί από όλο τα φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας.
Με εκτίμηση 
Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα