Σάββατο, 27/04/2024 | 19:33

Πρέβεζα: Σε δύο περιπτώσεις, συνελήφθησαν 44χρονος και 55χρονος

593 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2016, 8:16 πμ | 0 σχόλια

Και επειδή με το ζόρι, ορισμένοι προσπαθούν να παρουσιάσουν έργο, οι συλλήψεις για μικροποσότητες στην Πρέβεζα, σπάνε ρεκόρ, ίσως και πανελλήνιο. Όσο παραμένει το νομοθετικό πλαίσιο, σ’ αυτή την τραγική κατάσταση, σ’ αυτό το τόσο σοβαρό, για την αξιοπρέπεια, αλλά και την υγεία των πολιτών, θέμα, τόσο θα συνεχίζονται οι συλλήψεις, για μικροποσότητες κάνναβης στην Πρέβεζα, ο κόσμος όμως και η κοινή γνώμη, δεν τρέφονται  με… χλόη! Δείτε τα δύο δελτία τύπου της αστυνομίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Συνελήφθη, χθες (08-10-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (08-10-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα