Τρίτη, 19/03/2024 | 07:24

Πρέβεζα: Χειμερινή απογείωση των αισθήσεων, από το Κουρδιστό Προτοκάλι

1245 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2016, 10:12 πμ | 0 σχόλια

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κατάφερε να συνδυάσει την ποιότητα στη διασκέδαση και στις γαστρονομικές απολαύσεις, με το ειδυλλιακό περιβάλλον και το ασυναγώνιστο ντεκόρ του. Από μόνο του το συγκεκριμένο σημείο, ξυπνούσε χαρούμενες αναμνήσεις, μοναδικές που οι τότε θιασώτες, κράτησαν ως φυλαχτό στο μυαλό και στην καρδιά τους, μέχρι σήμερα. Όμως η μεταμόρφωσή του και η προσαρμογή του, στις απαιτήσεις του σήμερα, ήταν εξαιρετική. “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στην Πρέβεζα, εκεί δίπλα στο μνημείο του Ναύτη όπως παλιά, αλλά με νέα αρώματα, νέα μηνύματα, κίνητρα και ερεθίσματα. Στην πραγματικότητα δεν ήθελες και πολύ, με την πρώτη σου συνάντηση, είχες μυηθεί!  Ήταν σαν τον κεραυνοβόλο έρωτα, πριν προλάβεις να σκεφτείς και πολλά, είχες ήδη ερωτευτεί το “κουρδιστό πορτοκάλι”. Έφευγες με πλατύ χαμόγελο και γεμάτη τη ψυχή σου, κόλλησες όμορφα, με το “Κουρδιστό πορτοκάλι”.

 Αυτά τα χαμόγελα, ετοιμάζεται να σου χαρίσει και τη χειμερινή περίοδο, αφού οι εργασίες που έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξει (το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου το απόγευμα γίνεται το opening) γίνονται με βάση τις δικές σου απαιτήσεις, τα δικά σου “θέλω” και τις δικές σου επιθυμίες. Όσο για το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό! Μια διαφορετικού τύπου πρόταση, ελκυστική και προκλητική είναι αυτή από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” για την περίοδο του χειμώνα.

 Σου προσφέρει ένα νέκταρ διασκέδασης που στην εποχή που ζούμε, λίγες είναι οι περιπτώσεις να το συναντήσεις.  Θα πάρεις; Φυσικά και θα πάρεις, γιατί πολύ απλά, υπάρχουν καλά στέκια, αλλά υπάρχουν και τα καλύτερα και η περιοχή μας, είναι τυχερή, που έχει και τα καλύτερα, όπως είναι το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.

 Τι λένε όμως οι ίδιοι οι … “υπεύθυνοι” για την διαφορετικού τύπου εμφάνιση στη χειμερινή περίοδο; Με ένα μήνυμα σύντομο, αλλά περιεκτικό τονίζουν:  Αυτό το
Σάββατο 08 Οκτωβρίου ,,ο αγαπημένος σας χώρος επιστρέφει από νωρίς το μεσημέρι,
ανανεωμένος για ένα όμορφο χειμώνα να γεμίσει τις ημέρες και να ομορφύνει τις νύχτες μας !! Κάθε
Σαββατοκύριακο κοντά σας από το Πρωί να απολαύσετε τον καφέ σας με την
καλύτερη θέα .. … για τους τολμηρούς ουρανίσκους η ανανεωμένη μας Κουζίνα (δια χειρός Chef Theodore Mitsis)
στον χώρο του εστιατόριου θα σας εκπλήξει γευστικά !! Το Κουρδιστό πορτοκάλι λοιπόν σας ετοιμάζει χειμερινή απογείωση των αισθήσεων. Μέρα και νύχτα κοντά σου, ένα από τα καλύτερα στέκια, είναι δίπλα σας. Καλή σας διασκέδαση! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα