Κυριακή, 05/05/2024 | 14:06

Απίστευτο! Ο Βουλευτής Πρέβεζας, έκανε … αναφορά για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων

843 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/10/2016, 12:59 μμ | 0 σχόλια

Ο νομός Ιωαννίνων εκλέγει πέντε βουλευτές και μάλλον έχουν έναν ακόμη συμπαραστάτη στα βουλευτικά έδρανα, αναφορικά με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων κι αυτός είναι ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης. Προσέξτε δεν έκανε αναφορά για το αεροδρόμιο του Ακτίου, αλλά για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δική του ιδέα, ή εάν τον συμβούλεψε κάποιος άλλος να κάνει αυτή την αναφορά, αλλά νομίζουμε ότι αυτή η πολιτική του πράξη, ήταν τουλάχιστον ατυχής!  Με δεδομένο ότι σε επίπεδο Ηπείρου, ο νομός Πρέβεζας, είναι αυτός που δέχεται συντριπτικά  τον μεγαλύτερο όγκο τουριστών από το αεροδρόμιο του Ακτίου, το οποίο και διεθνές είναι και σε κάποια στιγμή, θα έχει δρομολόγια όλο το χρόνο και βγάζει την ευρύτερη περιοχή από τη συγκοινωνιακή απομόνωση, το να δούμε τον βουλευτή Πρέβεζας, της ΝΔ Στέργιο Γιαννάκη, να… αγχώνεται για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και να καταθέτει και αναφορά, είναι λίγο περίεργο!

Η αναφορά του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη, έχει ως εξής: Προς
Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
κ. Χρήστο Σπίρτζη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω το με ημερομηνία 5/10/2016 έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, με θέμα: «Αναδιάρθρωση Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – Αεροδρόμιο Ιωαννίνων», το οποίο αναφέρεται στη διοικητική υποβάθμιση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων από Διεύθυνση σε Τμήμα, μετατρεπόμενο έτσι σε Δημοτικό Αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Παρακαλώ να μου γνωρίσετε την άποψή σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας σχετικά με το ανωτέρω θέμα, το οποίο αν υλοποιηθεί θα αποτελεί δυσμενέστατη εξέλιξη για ολόκληρη την περιοχή, δεδομένου ότι το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ακόμη και τη Νότια Αλβανία και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει διεθνές αεροδρόμιο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενταχθεί στην κατηγορία των «δημοτικών».

                                                                        Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.    
                                                                                          ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα