Δευτέρα, 27/09/2021 | 16:03

Η 16χρονη Άννα «κέρδισε» τον Εισαγγελέα και δεν θα ζει πλέον με τους γονείς της

378 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2016, 11:04 πμ | 0 σχόλια

Στο σπίτι της ξαδέλφης της στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί η 16χρονη Άννα Τερζίδου, ύστερα από απόφαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων να εγκρίνει το αίτημα της κοπέλας που ζητούσε να μη συνεχίσει να ζει μαζί με τον πατέρα της.
Πρόκειται για την έφηβη που είχε εξαφανιστεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 από το σπίτι του πατέρα της στο χωριό Περιστερώνας στην Ασπροβάλτα. Η μαθήτρια παρουσιάστηκε ύστερα από 23 ημέρες το πρωί του περασμένου Σαββάτο στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης και είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι το κορίτσι που εξαφανίστηκε από την Ασπροβάλτα. Ειδοποιήστε τους γονείς μου ότι είμαι καλά».
Στη συνέχεια, απάντησε υπομονετικά στις ερωτήσεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης.
Όπως είπε η 16χρονη, αποφάσισε συνειδητά να φύγει από το σπίτι του πατέρα της, ο οποίος είχε κερδίσει την επιμέλεια της μετά το διαζύγιό του με τη μητέρα της. Η Άννα υποστήριξε ότι δεν θέλει να ζήσει ξανά στο σπίτι του πατέρα της, διότι της φέρεται άσχημα και ασκεί βία. Δεν επιθυμεί, όμως, να κατοικήσει ούτε κάτω από την ίδια στέγη με τη μητέρα της, η οποία κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έτσι, ζήτησε να ζήσει με τη ξαδέλφη της στην Αθήνα με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Το αίτημα έγινε δεκτό τελικά από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων.
Η 16χρονη διέμενε στο παρελθόν στη Γερμανία με τη μητέρα της και την αδελφή της. Όταν, όμως, η μητέρα της αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της, ο οποίος είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλειά της. Οι γονείς της είχαν να μιλήσουν μεταξύ τους πολλά χρόνια και αυτός ήταν και ο λόγος που ο πατέρας της πίστευε για αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνιση ότι το παιδί του βρίσκεται με τη μητέρα του στην Αθήνα. Το αποτέλεσμα ήταν η εξαφάνιση να δηλωθεί με 14 ημέρες καθυστέρηση στο Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα