Τρίτη, 19/03/2024 | 05:32

Πρέβεζα: Συνελήφθησαν 22χρονος και 18χρονος

740 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/09/2016, 10:02 πμ | 0 σχόλια

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-09-2016) μετά τα μεσάνυκτα, στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 18 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται  για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  οι δύο αλλοδαποί, χθες (09-09-2016) το πρωί, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα τουριστικών ειδών στο Βράχο Πρέβεζας και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και μέρος του χρηματικού ποσού, καθώς επίσης και δύο ποδήλατα, τα οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, οι δύο αλλοδαποί στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα