Δευτέρα, 01/06/2020 | 10:12

Ποιος είναι ο ψεύτης, ο Μπαίλης ή ο Πολάκης;

501 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/09/2016, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Την Πρέβεζα, επισκέφθηκε Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τον σύλλογο των εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας, τους ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στα σχέδια του υπουργείου η ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα: «Ξεχάστε το» τους είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαίλη και σύμφωνα με το δελτίο τύπου ο δήμαρχος Πρέβεζας, του έθεσε το αίτημα της ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα και ο υπουργός είπε ότι θα δει τα αιτήματα με κατανόηση. Προσέξτε στους εργαζόμενους τους, το ξέκοψε ο υπουργός, ξεχάστε το νέο νοσοκομείο τους είπε, με τον Μπαίλη τι συνέβη; Υπέκυψε στη μεγάλη προσωπικότητα και τον μεγάλο αυτόν πολιτικό άνδρα που έχουμε για δήμαρχο Πρέβεζας και τα μάζεψε; Διότι κάποιος εδώ, λέει ψέμματα. Μήπως δεν είπε ο Πολάκης ότι θα δει το ζήτημα της  ανέγερσης του νόυ νοσοκομείου στην Πρέβεζα και ισχύει το «Ξεχάστε το» που είπε στη συνάντησή του με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Πρέβεζας; Το Δελτίο τύπου του δήμου Πρέβεζας, έχει ως εξής: «Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι  ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα και τον  συντονιστή του  ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδήμο.
Η συζήτηση  επικεντρώθηκε  στην καλύτερη  λειτουργία του υφιστάμενου νοσοκομείου και των πολυιατρείων Λούρου και Καναλίου (τα οποία φιλοξενούνται σε δημοτικά κτίρια) Επίσης  ο   κ.Μπαϊλης επεσήμανε  την ανάγκη ανέγερσης νέου νοσοκομείου  ως πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  ζητώντας και την δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στον Λούρο  έτσι ώστε να  καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν  λόγω  της μεγάλης κυκλοφορίας οχημάτων κυρίως τους θερινούς μήνες.
Ο κ. Πολάκης εξέφρασε την κατανόησή του στα αιτήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς του υπουργείου θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την  υλοποίησή τους..» Αξίζει να σημειωθεί ότι τον υπουργό στη συνάντηση του με τον δήμαρχο Πρέβεζας, συνόδευσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, αλλά και ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδήμος, γνωστός και για τον εκκωφαντικό αριθμό των…40 ψήφων, που συγκέντρωσε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα