Πέμπτη, 25/04/2024 | 11:32

Ο Πρόεδρος του Θεμέλου, Σάκης Μηλιώνης, μετά την πύρινη λαίλαπα στο χωριό!

834 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2016, 10:39 πμ | 0 σχόλια

Με ένα σχόλιο που τα λέει όλα, ο πρόεδρος του χωριού Θέμελο του δήμου Πάργας, του νομού Πρέβεζας, Σάκης Μηλιώνης, σχολιάζει την επόμενη μέρα, μετά την πύρινη λαίλαπα στο χωριό: 

“Εχτες το μεσημερι καποιος ή κάποιοι σκόπιμα έβαλαν φωτια στο χωριο μας. Η φωτια εξαπλωθηκε πολυ γρηγορα και ετσι υπαρχει περιπτωση, συμφωνα με την πυροσβεστική, να μην ηταν μία η αρχική φωτιά αλλά πολλές!!Δυστυχώς, παρα πολλυ μεγαλη εκταση του βουνου και του δασους κάηκαν γιατι το μεγεθος της φωτιας ηταν τοσο μεγάλο που δεν μπορούσαν να το ελέγξουν και προσπαθούσαν μέχρι αργά τη νύχτα ! Ειχαν ερθει πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πάργα, Παραμυθιά, Πρέβεζα και Γιάννενα αλλα και οι Διοικητές τους. 

Κινδύνεψαν σπιτια και άνθρωποι! Κάηκε μεγάλο μερος του όμορφου δάσους που όλοι καμαρώναμε! Οφειλουμε όλοι να προστατεύσουμε το χωριο μας, τους κατοίκους , το δασος και τις περιουσιες μας απο αυτούς που σκόπιμα βάζουν φωτιές και μας καταστρέφουν!

! Αν κάποιος είδε κάτι περίεργο ή κάποιον, ας το πει! Σίγουρα κάποιος έχει δεί κατι…. και θα το ανακαλύψουμε σύντομα γιατι ο εγκληματίας που το έκανε αυτό πρέπει να τιμωρηθεί! Σας ενημερώνω ότι βρίσκομαι σε επικοινωνία με Αστυνομία και Πυροσβεστική που συνεχίζουν τους ελέγχους…να ευχαριστησω ολους τους πυροσβεστες που δωσαν σκληρη μαχη μεχρι αργα το βραδυ..”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα