Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:24

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας,τροπαιούχος και πάλι του Super cup, της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας

842 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2016, 6:43 μμ | 0 σχόλια

Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο, εξελίχθηκε το φετινό σούπερ ΚΑΠ της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (2016-2017), ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, την Κυριακή 4 Σεπτεμβίου 2016, παρακολούθησαν ένα ακόμα σούπερ καπ, με ωραίο ποδόσφαιρο! Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι, ωστόσο σε κάποιες φάσεις, ήταν εμφανής η εμπειρία της ομάδας της Φιλιππιάδας! Κεφάλι στο σκορ πήρε η ομάδα της Φιλιππιάδας στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα το 36΄όταν ο Λάππας όργωσε όλη την αριστερή πλευρά και ο Μιχάλης με κεφαλιά, έγραψε το 1-0.  Ο Τηλυκράτης ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα το 80΄όταν ο Βούλγαρος Τοντόρωφ, με πλασέ, παραβίασε την εστία του Μπαντή. 1-1  και τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Εθνικός πήρε τη νίκη και το τρόπαιο μαζί με υπέροχο πλασέ του Χριστόγιαννη, από υπέροχη μπαλιά του Μανιώτη.  Οι παίκτες του Τηλυκράτη πάλεψαν και στα τελευταία λεπτά της παράτασης, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να οδηγήσουν το παιχνίδι, στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι ξανά τροπαιούχος του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, για δεύτερη φορά! . Πάντως νικήτριες ήταν και οι δύο ομάδες, με την απόδοση που είχαν, αλλά κυρίως ήταν μια μεγάλη νίκη του ποδοσφαίρου των νομών Πρέβεζας- Λευκάδας, που έχει μέλλον και μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να συγχαρούμε την ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας που καθιέρωσε το θεσμό του σούπερ κάπ στην περιοχή μας, που είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Το έμπειρο μάτι του Βησσάρη Σάκκου, βλέποντας και τις δύο ομάδες, που είναι και οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, φέτος, στη Γ΄Εθνική, ήταν αυτό που εκτίμησε ότι και οι δύο ομάδες μας, θα πετύχουν το στόχο της παραμονής στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγιναν απονομές σε νικητές και ηττημένους, αλλά και στους διαιτητές του σούπερ καπ. Για μια ακόμη χρονιά, ο Εθνικός είναι παίρνει το σούπερ καπ κι αν συνεχίσει έτσι, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή, θα το πάρει σπίτι του,

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσουν οι απονομές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας συνεχάρη και τις δύο ομάδες, ξεκινώντας από την ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα του κ. Κάρτσακλα προς παράγοντες και παίκτες και των δύο ομάδων. Και το φετινό σούπερ Καπ, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ήταν επαναλαμβάνουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, που διάνθισαν τα βεγγαλικά που έπεσαν κατά την απονομή στον τροπαιούχο Εθνικό Φιλιππιάδας! Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παντζιαράς) Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ. Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Τοντόρωφ, Περιστέρης (60΄Κούσης), Κτενάς, Μακρυγιάννης (67΄Βασιλείου), Σιδέρης, Ορφανός (54΄Γεωργάκης). ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος) Μπαντής, Χριστόγιαννης, Τόλα, Δημουλάς, Μαλλάτος, Άτσκα, Λάππας (118΄Λέντζος), Μανιώτης, Ντανάι (65΄Καρίπογλου) Καταγής Γ (83΄Κουμπής), Μιχάλης..Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Γιώργου Ρούσσου και των βοηθών του Σωτήρη Σίσκα και Έλενας Μαυροκεφάλου. Τέταρτος ήταν ο Νίκος Μπαίλης! Χορηγοί του σούπερ καπ, το Mango Beach bar και το Cuba Beach bar!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα