Δευτέρα, 01/06/2020 | 09:24

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης Πρέβεζας

269 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/09/2016, 1:50 μμ | 0 σχόλια

Mε μεγάλη συμμετοχή  των μελών της, φορέων  αλλά και εκπροσώπων  των  αρμόδιων αρχών πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας η παρουσίαση του προσχέδιου  του κανονισμού  λειτουργίας και κοινόχρηστων χώρων.
Οπως τόνισε ο  εισαγωγικά ο Δήμαρχος  Χρήστος Μπαϊλης   στόχος του συγκεκριμένου κανονισμού είναι   ο συγκερασμός  όλων των απόψεων  με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας  και την διασφάλιση της  καλύτερης λειτουργίας  της πόλης.
Σημαντική παράμετρος σύμφωνα με τον κ.ΜπαΪλη είναι οι προσβάσεις  για τα Ατομα  με κινητικά προβλήματα,  η χρήση  των κοινόχρηστων χώρων ,  η ανάπτυξη  των τραπεζοκαθισμάτων και όλο όσα  αφορούν το Ιστορικό Κέντρο και όχι μόνο.

Ο αρμόδιος αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος  Γιαννουλάτος  χαρακτήρισε σημείο “κλειδί” τον σεβασμό στον Δημοσιο  χώρο ευχαριστώντας όλους όσοι με τις προτάσεις τους διαμόρφωσαν το συγκεκριμένο  προσχέδιο αλλά και όσους  παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση
Στην συνέχεια ο μηχανικός του Δήμου Γεώργιος Τάγκας παρουσίασε τα βασικά στοιχεία του προσχέδιου που περιλαμβάνει   την  η θέσπιση προδιαγραφών & κανόνων, για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων, οι οποίοι θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους χρήστες και εκμεταλλευτές αυτών.
 Μετά την παρουσίαση    οι φορείς  κατέθεσαν  τις προτάσεις τους ενώ ακολούθησε  διαλογική συζήτηση η οποία θα επαναληφθεί έως την τελική διαμόρφωση του  οριστικού κειμένου του κανονισμού λειτουργίας  και κοινόχρηστων χώρων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα