Δευτέρα, 01/06/2020 | 10:39

Έλληνες δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στη Ν. Υόρκη γιατί παρακολουθούσαν τον Ν. Παππά!

251 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2016, 6:41 μμ | 0 σχόλια

Δυο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη καθώς κατηγορούνται ότι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ!
Μάλιστα, οι δυο δημοσιογράφοι φόρεσαν ακόμα και περούκες ενώ πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και χρέωσαν μικρογεύμα στο δωμάτιό του.
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από την Δευτέρα αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα