Σάββατο, 20/04/2024 | 11:27

Πρέβεζα: Απίστευτη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και της νέας του μπάντας!

844 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/08/2016, 10:06 πμ | 0 σχόλια

Για τους πιο… μυημένους ήταν σχεδόν βέβαιο, ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, στην περιοχή μας, όπως και έγινε. Μέσα σε λίγες μέρες, στήθηκαν όλα και ο Γιάννης Αγγελάκας, παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά, στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο Campimg Μονολίθι.

Το καλεντάρι έγραφε Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, πολλά τα events την ίδια μέρα, συναυλία και του Χαρούλη στη γειτονική Λευκάδα κι όμως εκατοντάδες κόσμου, βρέθηκαν σ’ αυτή τη μαγική βραδιά. Ανάμεσά τους κι ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής (καλά αυτός ο άνθρωπος μας έχει κλέψει τις καρδιές, είναι μέσα σε όλα), η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 Αθανασία Τσουμελέκα που το διασκέδασε και με το παραπάνω, ο Σπυρόπουλος από τους θρυλικούς “Σπυριδούλα”.

 Υπέροχα όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιάννης Αγγελάκας, πολύ δουλεμένα και η μπάντα αυτή, πετάει πλέον. Εκτός από τα γνωστά τραγούδια, ο Γιάννης Ερμήνευσε και το “νεάντερταλ”, ένα νέο κομμάτι και όταν ρώτησε ποιος το ξέρει και σηκώσαμε τα χέρια μας, ο Καλλιτέχνης σχολίασε: “Δημοσιογράφοι, τι περιμένεις”. Πάρα πολύς κόσμος λοιπόν στη συναυλία αυτή και κόσμος που έφευγε από τον χώρο της συναυλίας μετά το τέλος της και αισθάνονταν γεμάτος, γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά που βίωσε.

 Τα χαμόγελα ήταν πάρα πολλά, το ίδιο και τα πειράγματα και τα αστεία.Θετική ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα! Η απίστευτη ενέργεια του Γιάννη Αγγελάκα στη σκηνή, σε συνδυασμό με τα άψογα σε εκτέλεση τραγούδια, ήταν η σκυτάλη που έπαιρνε ο κόσμος και απογειώθηκε, διασκεδάζοντας σε μια μοναδική βραδιά. Είναι πολλές φορές, που ορισμένα γεγονότα, δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις, γιατί ίσως χάνουν την αξία τους, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν λέξεις για να τα περιγράψεις.

 Αυτή η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και της νέας του μπάντας, ήταν πραγματικά απίστευτη! Τυχεροί της βραδιάς οι Δημήτρης Πάτσης και Γιώργος Μπέκας, που είχαν τα γεννέθλιά τους και ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του, τους χάρισαν ως δώρο γεννεθλίων, αυτή την αξεπέραστη βραδιά!

Ευχόμαστε και του χρόνου, να τους απολαύσουμε στην Πρέβεζα! Οι φωτογραφίες είναι ενός μεγάλου Καλλιτέχνη του είδους, του συμπατριώτη μας Σπύρου Βαγγελάκη, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά! Η πρώτη φωτογραφία είναι ενός πολύ καλού φίλου, του Γιώργου Μπέκα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα