Πέμπτη, 22/04/2021 | 02:54

Θανατηφόρα σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα

394 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2016, 12:27 μμ | 0 σχόλια

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Ηπείρου. Αυτή τη φορά στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, στο 39ο χιλιόμετρο, κοντά στη θέση Γωνιά.
Ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 59χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση προς τα Γιάννενα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα, η οποία μετέφερε πέτρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής Φιλιππιάδας. Δυστυχώς ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, συνταξιούχος πυροσβέστης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση προς τα Γιάννενα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα, η οποία μετέφερε πέτρα.Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής Φιλιππιάδας. Δυστυχώς ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, συνταξιούχος πυροσβέστης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ το οποίο είχε κατεύθυνση προς τα Γιάννενα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα, η οποία μετέφερε πέτρα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα