Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:19

Ράγισε καρδιές: Νύφη συνοδεύεται στην εκκλησία από τον λήπτη καρδιάς του πατέρα της

665 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/08/2016, 11:15 πμ | 0 σχόλια

Ένα συγκινητικό και πρωτότυπο περιστατικό συνέβη στο Πιτσμπουργκ των ΗΠΑ πριν λίγες μέρες, όταν μία νύφη αποφάσισε να την συνοδεύσει στην εκκλησία ο λήπτης καρδιάς του πατέρας της.
Ο πατέρας της Τζένη Στέπιεν δολοφονήθηκε πριν 10 χρόνια, όταν έπεσε θύμα ληστείας στην Πενσυλβάνια με τον δράστη να τον χτυπά θανάσιμα στο κεφάλι.
Η οικογένεια του άτυχου 53χρονου άνδρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του σε ανθρώπους που τα είχαν άμεσα ανάγκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρθουρ Τόμας, ο οποίος περίμενε συμβατό μόσχευμα 16 χρόνια και στον οποίο απευθύνθηκε η Τζένη Στέπιεν για να τη συνοδεύσει στην Εκκλησία την ημέρα του γάμου της.
Του έστειλε επιστολή και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι στις 6 Αυγούστου ο Τόμας ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ προκειμένου να παραδώσει στον γαμπρό την κόρη του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή.
«’Ηταν ακριβώς σαν να είχα δίπλα μου τον πατέρα μου. Ίσως και ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα καταλάβουν πολλοί άνθρωποι ότι οι δωρητές οργάνων κάνουν κάτι πολύ σημαντικό» είπε η Τζένη ενώ η αδελφή της Μισέλ συμπλήρωσε: «Όταν τον αγκάλιασα αισθάνθηκα σαν να ήμουν και πάλι κοντά στον μπαμπά μου. Η μέρα μου έγινε τέλεια».

Πηγή: iefimerida

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα