Σάββατο, 20/04/2024 | 13:58

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: «Δυναμώνουμε μαζί με την κοινωνία».

613 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/08/2016, 12:12 μμ | 0 σχόλια

Εν όψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα διεξαχθεί από 13 έως 16 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, δίνεται η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να συμπληρώσουν την πλατφόρμα προεγγραφής μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν μέλη του. Ειδικότερα, για τους χρήστες του διαδικτύου το site μας : http://www.syriza.gr/synedrio/ αλλάζει μορφή και «φοράει» τα προσυνεδριακά του ρούχα.
Βασική μας θέση είναι ότι σε αυτήν την ανοιχτή και δημοκρατική διεργασία του 2ου Συνεδρίου οι πολίτες έχουν λόγο. Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις που θα γίνουν στον νομό Πρέβεζας, τις εξορμήσεις και τις περιοδείες, το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική διαβούλευση, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακούσει την φωνή όσων δεν έχουν φωνή. Να αφουγκραστεί τους συμπολίτες μας, να θέσει στο επίκεντρο τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τα αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων που μετανάστευσαν αναγκαστικά ή έμειναν στον τόπο μας για να παλέψουν.
Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα. Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους  πολίτες. Γιατί, μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς.

                                                   Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα