Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:30

Η Μαρία Κατσικοβόρδου, κυκλοφόρησε το 2ο βιβλίο της”Τα ποτέ που έγιναν ζωή”

600 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/07/2016, 5:04 μμ | 0 σχόλια

Το δεύτερο βιβλίο της “Τα ποτέ που έγιναν ζωή” κυκλοφόρησε η συμπατριώτισσά μας, Μαρία Κατσικοβόρδου και η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση, της εύχεται να είναι καλοτάξιδο.

Η Μαρία Κατσικοβόρδου γεννήθηκε στην Πρέβεζα, τον Μάιο του 1977 όπου και τελείωσε το 1ο Γενικό Λύκειο. Είναι απόφοιτη του Αμερικανικού Κολεγίου Deree και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Cardiff, School of Journalism, Media and Cultural Studies. 

Είναι Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας, κρατώντας βαθιά στην καρδιά της την ιδιότητα της Δημοσιογράφου. Έχει εργαστεί σε πολιτικές καμπάνιες, online media, γραφεία Τύπου στον ιδιωτικό τομέα και στο χώρο του Marketing και της διαφήμισης. Τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Πρέβεζα.

«Τα ποτέ που έγιναν ζωή», είναι το δεύτερο της βιβλίο. Το συγγραφικό της ντεμπούτο είχε γίνει το 2011 με το «Αναζητώντας ένα Happy End» και πάλι από τις εκδόσεις ANDY’s Publishers.

 Η ίδια σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: …κάπου ανάμεσα στην αλλαγή γραφείων για ΝΔ και τις εξαγγελίες για την Συνταγματική αναθεώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το προαύλιο της Βουλής, είναι πολύ μεγάλη σήμερα και η δική μου συγκίνηση, που βλέπω το δεύτερό μου βιβλίο, Τα ποτέ που έγιναν ζωή, να γίνεται πραγματικότητα <3 Ευχαριστώ τον εκδότη μου Aris Andy’sPublishers για την υπομονή του και την μεγάλη στήριξή του, τον Nikolas Sartoriγια το δημιουργικό του εξωφύλλου όπως και τις test readers φίλες μου που μαζί φτάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό. Οι τρεις πρωταγωνίστριες του βιβλίου, η Μαρκέλλα, η Ελένη και η Άννα, ήταν παρέα για μένα όταν το έγραφα, εύχομαι να γίνει το βίβλιο αυτό μία καλή παρέα και για εσάς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα