Σάββατο, 20/04/2024 | 02:29

Εικόνες βρωμιάς, στο λιμάνι της Πρέβεζας, που εξοργίζουν.

780 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/07/2016, 11:20 πμ | 0 σχόλια

Στα χάλια του οδοστρώματος, είναι το λιγότερο που μπορεί να σταθεί κανείς, αλλά το κυριότερο είναι η βρώμα και δυσωδία στο λιμάνι της Πρέβεζας.

 Προσέξτε μιλάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, μέσα στο κατακαλόκαιρο, που το λιμάνι θα έπρεπε να αστράφτει από καθαριότητα και η αλήθεια είναι ότι στην κατάσταση που είναι δυσφημείται η περιοχή μας.

Σε κάποια σημεία του το λιμάνι της Πρέβεζας θυμίζει…. δημόσια ουρητήρια και δημόσια αφοδευτήρια.

Κι εκεί που προχωράς αμέριμνος, μπορεί να σου σκάσει καμία βάρκα στο κεφάλι από τον…ουρανό.

Αυτοκίνητα εγκατελειμένα, σκουπίδια παντού και μια κατάσταση θλιβερή για την Πρέβεζα και τον δήμο συνολικότερα. Είναι κρίμα πραγματικά σε μια περιοχή που μπορεί και έχεις τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να επενδύσει στον τουρισμό, να φέρει κόσμο, να έχει σ’ αυτά τα χάλια το λιμάνι της. οι Εικόνες βρωμιάς και η δυσωδία στο λιμάνι της Πρέβεζας, είναι ντροπή για τον πολιτισμό μας και δίκαια οι δημότες Πρέβεζας, εξοργίζονται! Είναι απαράδεκτο εν έτη 2016 το λιμάνι της Πρέβεζας, να θυμίζει σκουπιδότοπο ή μάλλον παραθαλάσσια χωματερή…Η κατάσταση είναι θλιβερή και μια ερώτηση για… επίλογο: Θα πρέπει να γράψουμε εμείς ότι είναι σ’ αυτά τα χάλια το λιμάνι της Πρέβεζας, για να ασχοληθούν με το θέμα οι αρμόδιοι φορείς; Δική τους ευθύνη δεν είναι η καθαριότητά του; Έλεος δηλαδή ούτε στα αυτονόητα, δεν μπορούν να ανταποκριθούν; Τόσο δύσκολο είναι να έχουν καθαρό το λιμάνι;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα