Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:00

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ- Duo AURA με την Αγάπη Τριανταφυλλίδη και την Nil Kocamangil

598 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2016, 10:03 πμ | 0 σχόλια

Το Duo AURA με την Ελληνίδα πιανίστα Αγάπη Τριανταφυλλίδη  και την Τουρκάλα τσελίστα Nil Kocamangil, δύο διεθνείς και καταξιωμένες σολίστ παρουσιάζουν μία μοναδική συναυλία στις 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Ρωμαϊκό  Ωδείο Νικόπολης στην Πρέβεζα  με έργα από το παγκόσμιο κλασικό ρεπερτόριο.  Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της Νεολαίας και διεξάγεται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και του Ωδείου Πρωτοπορία Αθήνας.

Duo AURA

Καταξιώθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό σε σειρά εμφανίσεων το 2016. Πρότυπος δεσμός αμοιβαίας καλλιτεχνικής εκτίμησης ενώνει άρρηκτα δύο διαπρεπείς νεαρές καλλιτέχνιδες με στόχο την εμβάθυνση και ερμηνεία έργων μεγάλων συνθετών.
Χαρακτηριστικό των εμφανίσεών τους το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Τα αποκαλυπτικά αισθητικά στοιχεία και οι δεξιοτεχνικές αρετές των ερμηνειών τους επαινούνται με έμφαση από τους ειδικούς της λόγιας μουσικής.
Ο σεβασμός και η ανάδειξη των έργων που προσεγγίζουν εγείρει τον ενθουσιασμό των ακροατών και το ενδιαφέρον πολλών σύγχρονων συνθετών.
Το DUO AURA αποπνέει άρωμα μιας πολύτιμης συνεργασίας η οποία συνδυάζοντας το ταλέντο, τη γνώση, την αγωνιστική διάθεση και την πηγαία ευγένεια των μελών του στοχεύει στο αγαθό της ειρήνης μεταξύ των λαών αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τον πολιτισμό τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα