Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:55

Πρέβεζα: Κινητοποίηση της αστυνομίας, για διάρρηξη σε σπίτι!!!

1012 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2016, 7:10 μμ | 0 σχόλια

Ένα περιστατικό που θύμισε αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκε στην Πρέβεζα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα περίπου 8το απόγευμα. Σε οικία κοντά στην υποθαλάσσια ζεύξη Πρέβεζας- Ακτίου, μια…παρέα Ρομά, εισέβαλλε αφού διέρρηξε την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή, για καλή τύχη των ιδιοκτητών του σπιτιού και κακή τύχη των φιλόδοξων δραστών, περνούσε εκτός υπηρεσίας αστυνομικός με το μηχανάκι του και αμέσως αντιλήφθηκε ότι γίνεται απόπειρα κλοπής.

Γράπωσε στην κυριολεξία τον έναν από τους δράστες και τον είχε μέχρι τη στιγμή που και η υπόλοιπη αστυνομική δύναμη, έκανε την εμφάνισή της. Κινητοποιήθηκαν άνδρες της ασφάλειας, άνδρες της ομάδας  ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, για τη σύλληψη και των υπολίπων της παρέας. Στο σπίτι που είχαν κάνει άνω-κάτω οι δράστες.

Οι φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να ηρεμήσουν, από αυτή την περιπέτεια. Είναι έως και περίεργο που οι επίδοξοι δράστες, έψαξαν μέχρι και… αποδείξεις για την εφορία! Ένα Δελτίο τύπου από την ΓΑΔΠ Ηπείρου, θα μπορούσε να μας κατατοπίσει με περισσότερες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να συγχαρούμε τον αστυνομικό (στον οποίον υπερβολικά και με λάθος τρόπο, είχαμε ασκήσει ως ΤΟΜΗ κριτική, στο παρελθόν) που και εκτός υπηρεσίας που ήταν, έκανε το καθήκον του, αλλά συνολικ΄λα όλους τους αστυνομικούς, για τις άμεσες αντιδράσεις τους! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα