Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:02

Ναρκωτικά των τζιχαντιστών στον Πειραιά

697 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/06/2016, 6:58 πμ | 0 σχόλια

Το βαπόρι είχε φύγει από την Ινδία, μετέφερε όπως έγραφαν τα χαρτιά του πετσέτες, σεντόνια κλπ στη Λιβύη. Όπως αποκαλύφθηκε όμως στα αμπάρια του τα κοντέινερ έκρυβαν εκατομμύρια χάπια, γνωστά ως το ναρκωτικό των τζιχαντιστών. Χάπια που περιέχουν μια ουσία η οποία μετατρέπει τους χρήστες σε αδίστακτους δολοφόνους.
Αμερικανοί και Έλληνες πράκτορες είχαν πληροφορίες. Με μια συντονισμένη επιχείριση το βαπόρι που μετέφερε στη Λιβύη 26 εκατομμύρια χάπια αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ μπλοκαρίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά και οι αρχές κατάσχεσαν το εμπόρευμα συλλαμβάνοντας μέλη του πληρώματος.
Οι πληροφορίες λένε ότι το φορτίο προοριζόταν για το νέο μέτωπο που έχει χτίσει το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Τα χάπια που εντοπίστηκαν περιέχουν την ουσία captagon η οποία είναι παράγωγο της αμφεταμίνης. Είναι διεγερτική και προκαλεί μια αίσθηση εφορίας μαζί με επιθετικότητα. Είναι τα χάπια που επιβεβαιωμένα χρησιμοποιούν οι μαχητές του ISIS και είναι ικανοί να προβούν στα απίστευτα εγκλήματα που κατά καιρούς έχουν διαπράξει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος τα χάπια αυτά είναι δημοφιλή μεταξύ των τζιχαντιστών. Μετά την κατανάλωση ο χρήστης νιώθει αυξημένη αίσθηση της μυικής του δύναμης, αυξημένη σεξουαλικότητα, αλλά και έλλειψη ανάγκης για ύπνο και τροφή. Ουσιαστικά τους κάνει να νιώθουν άτρωτοι.
Τώρα κύριο μέλημα των αρχών είναι ο εντοπισμός όλων των εμπλεκόμενων, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή Ελλήνων στο κύκλωμα που επιχείρησε να διακινήσει τα χάπια αυτά με ενδιάμεσο σταθμό τη χώρα μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα