Κυριακή, 12/07/2020 | 18:59

Η νέα νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ

320 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2016, 10:26 πμ | 0 σχόλια

Την Κυριακή 26/06/2016, διεξήχθησαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που συμμετείχαν στις εκλογές αλλά και να ζητήσουμε συγνώμη από όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν αλλά δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως, λόγω οργανωτικών δυσλειτουργιών.
Παρόλα αυτά, η συμμετοχή κρίνεται ως ικανοποιητική  καθώς  κυμάνθηκε  στους 238 ψηφίσαντες, ενώ κατορθώθηκε να στηθούν κάλπες σε όλους του Καλικρατικούς Δήμους του Νομού.  Διαψεύδονται  λοιπόν οι Κασσάνδρες, εντός ή εκτός χώρου, που έτρεφαν  διακαώς την επιθυμία της μη διεξαγωγής των διαδικασιών. Άλλωστε, οι υποτιθέμενοι «ηγεμονεύοντες» του χώρου της Κεντροαριστεράς , παρουσία Υφυπουργού , δεν κατόρθωσαν σε πολιτική-κομματική διαδικασία να ξεπεράσουν τις πενήντα παρουσίες.
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, κατά την οποία οι ηγεσίες των δύο κυρίαρχων πόλων του πολιτικού συστήματος διαγκωνίζονται , μέσω επικοινωνιακών αυτοματισμών, σε έναν επικίνδυνο δυϊσμό, προβάλει ως αναγκαιότητα η αναδιάταξη της Κεντροαριστεράς, η αποβολή παλαιών συμπλεγμάτων και νοοτροπιών και η συντεταγμένη προσπάθεια με όρους μέλλοντος
.  
 Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται:
Αγόρου Μαρία
Βαρτελάτος Ανδρέας
Ζήσης Ευάγγελος
Κετίκογλου Θεόφιλος
Κώτσης Μιχαήλ
Κώτσιου Μαρία
Νταλαγιάννης Αντώνιος
.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα