Τετάρτη, 03/03/2021 | 00:58

Συνεχίζεται το Θρίλερ, με την εξαφάνιση του Πρεβεζάνου Σπύρου Γεωργάκη

371 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2016, 1:52 μμ | 0 σχόλια
Πριν πολλά χρόνια έμενε στην περιοχή του Τσαβαλοχωρίου στην Πρέβεζα, μετανάστευσε εδώ και περίπου 15 χρόνια (πιθανόν  και περισσσότερα) στο εξωτερικό, ο λόγος για τον Σπύρος Γεωργάκη, ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, ως παιδί, όπως ξέρει όλη η κοινωνία της Πρέβεζας, που τον είχε γνωρίσει. Η εκπομπή φως στο τούνελ, με την Αγγελική Νικολούλη, είχε θέμα την εξαφάνισή του.  
Το «Τούνελ» την Παρασκευή 20 Μαΐου έστησε μια ακόμα γέφυρα αναζήτησης ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία για την αναζήτηση Έλληνα επιχειρηματία.


Ο Σπύρος Γεωργάκης 45 χρόνων στέλεχος επιχείρησης, αγνοείται από το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου από το Χέντορφ στο Βερολίνο. Είναι πατέρας δύο παιδιών και κατάγεται από την Πρέβεζα.


Τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τη μητέρα του που ζει στην Πρέβεζα, το μεσημέρι που εξαφανίστηκε. Ήθελε να ενημερωθεί για την υγεία του πατέρα του που είναι σοβαρά άρρωστος.


Στις πέντε περίπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τηλεφώνησε η σύντροφος του στη μητέρα λέγοντας της πως είδαν τον Σπύρο να βγαίνει από το μαγαζί του και να φεύγει με ένα σακ βουαγιάζ. Αργότερα διαπίστωσε πως στο σπίτι τους βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ έλειπε το διαβατήριο του.


Έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται και από την Ιντερπόλ.


Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Τούνελ» η μητέρα του αγνοούμενου Κατερίνα Γεωργάκη, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να μιλήσει.


Η ελπίδα για τους συγγενείς και φίλους, είναι να ταξίδεψε στην Ελλάδα.


Ο Σπύρος Γεωργάκης έχει ύψος 1.86 και είναι εύσωμος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα