Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:53

Πρέβεζα: Σε κλίμα συγκίνησης η Θεμελίωση του ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων

904 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2016, 4:50 μμ | 0 σχόλια

Παρουσία Πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μάη (Κυριακή των Μυροφόρων) 2016, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα, η θεμελίωση του ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Στη Θεμελίωση του ιερού ναού, παρέστησαν μαζί με το πλήθος των πιστών, ο Βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε ζητήματα αθλητισμού και παιδείας Περικλής Βασιλάκης, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, ο κ. Βαγγέλης Κατσίμπρας, ο πολιτικός μηχανικός Διονύσης Καλλίνικος που έκανε δωρέα τη μελέτη για την ανέγερση του ναού κ.α.

 Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος τόνισε ότι από τους πολίτες έγινε μεγάλη προσπάθεια για την ανέγερση του ναού. Μετά τη διαδικασία θεμελίωσης του ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων, χορευτικά από τον δήμο Πρέβεζας, έδωσαν έναν εορταστικό τόνο στο γεγονός.

 Συγχαρητήρια στους πολίτες των Αγίων Αποστόλων, του Αγίου Θωμά και όλους όσοι προσπάθησαν γι α την ανέγερση του ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων. Η θεμελίωση του ιερού ναού, των Αγίων Αποστόλων που έγινε σε κλίμα συγκίνησης, αποτελεί δικαίωση σε όσοι προσπάθησαν και πίστεψαν, σ’ αυτή. Η Κυριακή 15η Μάη 2016, αποτελεί μια ιστορική ημερομηνία, για τους κατοίκους του Αγίου Θωμά, του Νεοχωρίου, αλλά και όλων των πιστών της Περιοχής μας.  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα