Παρασκευή, 27/11/2020 | 16:02

Παιδιά – πρόσφυγες βρήκαν και φροντίζουν 4 αδέσποτα κουταβάκια στην Φιλιππιάδα

356 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2016, 9:43 πμ | 0 σχόλια

Παιδιά – πρόσφυγες από τη Συρία, που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας εντόπισαν τα τέσσερα αδέσποτα κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η μαμά τους είχε σκοτωθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και εκείνοι ανέλαβαν την φροντίδα τους.Τα πιτσιρίκια μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν στα ζώα την κατάλληλη τροφή, ενημέρωσαν τους γονείς τους και τελικά για τα σκυλάκια ενημερώθηκε η Πέλα Καλογήρου που είναι ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Παρέμβαση για τα ζώα Πρέβεζας».

Η κα Καλογήρου επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και κάνει έκκληση για την υιοθεσία, φιλοξενία γι’ αυτά τα σκυλάκια, που είναι περίπου τεσσάρων εβδομάδων, καθώς τα αδέσποτα ζώα στην Πρέβεζα και στις γειτονικές περιοχές είναι πάρα πολλά και όσοι νοιάζονται ελάχιστοι, όπως μας εξήγησε η κτηνίατρος Αμαλία Κωλέτση ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση των παιδιών και θα προσφέρει δωρεάν την εξέταση, τα εμβόλια και αντιπαρασιτικά φάρμακα για τα μωρά.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με την κα Καλογήρου στο τηλέφωνο: 6937099240 ή μέσω facebook εδώ. Οι φωτογραφίες που τράβηξε η Κατερίνα Παπαδιώτη διαψεύδουν όλους εκείνους που παρουσιάζουν συλλήβδην τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους ξένους ως επικίνδυνους ακόμα και για τ’ αδέσποτα.
ΠΗΓΗ: zoosos.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα