Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:09

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Α.Ε. Πρέβεζας- Λάκκα Σουλίου

604 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2016, 8:37 πμ | 0 σχόλια
Κυρίες/Κύριοι,


  Με ιδιαίτερη χαρά σας κάνουμε γνωστό την ίδρυση στην πόλη μας, του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθλητικής Ένωσης Πρέβεζας. Η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας αποτελεί το ιστορικότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο της Πρέβεζας που ιδρύθηκε το 1947. Το σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας της αποτελούν οι ποδοσφαιριστές της οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια τίμησαν την ομάδα αγωνιζόμενοι οι περισσότεροι αφιλοκερδώς, για την αγωνιστική της επιτυχία σε όλες της κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέχρι και το επίπεδο της Δ’ Εθνικής. Αποφασίσαμε λοιπόν για την σύσφιξη των σχέσεων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αλλά και την ενίσχυση των σκοπών και των δραστηριοτήτων της σημερινής ομάδας της Α.Ε.Πρέβεζας, να ιδρύσουμε τον Σύλλογο Παλαιμάχων.
  Εκτός των άλλων δραστηριοτήτων μας, στόχος μας είναι η σε τακτικά χρονικά διαστήματα αγωνιστική μας παρουσία, διοργανώνοντας αγώνες ποδοσφαίρου με άλλους συλλόγους παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Έτσι αποφασίσαμε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα Παλαιμάχων Δήμου Σουλίου, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα»..
   

Με εκτίμηση                                                                              ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παλαιμάχων                                                                                                            ποδοσφαιριστών Α.Ε. Πρέβεζας
                                                                                                   
                                                                                                   Σπύρος Λάμπρος
ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου              
Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών

Α.Ε. Πρέβεζας

Δημήτριος Οικονόμου                                       

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα