Κυριακή, 13/06/2021 | 04:14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/05/2016, 7:49 πμ | 0 σχόλια
Η συγκυβέρνηση της -ολοφάνερα πλέον- δήθεν αριστεράς αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να προχωρήσει στην κατάθεση και ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι «υπερήφανοι διαπραγματευτές» του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αφού εξανέμισαν μέσα σε ενάμιση χρόνο τις θυσίες, τα οικονομικά και ψυχολογικά αποθέματα του Ελληνικού Λαού και υπέγραψαν το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, επιχειρούν να «κρύψουν κάτω από το χαλί» το λογαριασμό που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.
Η κυβέρνηση της «ελπίδας», της «υπερηφάνειας» και της «κοινωνικής ισότητας» καταθέτει προς ψήφιση ένα κοινωνικά άνισο φορομπηχτικό νομοσχέδιο, το οποίο επιφέρει την οριστική οικονομική αφαίμαξη των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων. Το «Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου», όχι μόνο δεν οδηγεί στην αναγκαία αναμόρφωση και εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά έχει προκαλέσει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις όλων των παραγωγικών κοινωνικών φορέων και του επιστημονικού δυναμικού της χώρας.
Είναι γεγονός ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ βρίσκεται σε πλήρη αντιπαράθεση και ρήξη με τον κοινωνικό ιστό, καθώς, όντας εγκλωβισμένη εντός του φαύλου κύκλου της μνημονιακής της πολιτικής, καταστρατηγεί τα διαχρονικά κοινωνικά κεκτημένα.

Κατανοούμε ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερο-ακροδεξιάς», και ελπίζουμε τελευταίας, εμπνεόμενη από τις αρχές του άκρατου οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, αγωνιά και βιάζεται να εφαρμόσει τις διατάξεις του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου της καθώς και του τέταρτου «μνημονίου κάβα», αλλά το οικονομικό και κοινωνικό φυλλορρόημα της χώρας πρέπει να σταματήσει εδώ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα