Πέμπτη, 06/05/2021 | 18:53

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Ιατρού Μήσιου Δέσποινας

962 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2016, 6:53 μμ | 0 σχόλια

Στη Λεωφόρο Ειρήνης 102α στον πρώτο όροφο έγιναν τα εγκαίνια της Ιατρού Δέσποινας Μήσιου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00. Η Δέσποινα Μήσιου (σύζυγος του γνωστού γιατρού, ειδικού ορθοδοντικού Αναστάσιου Δράκου) έχει την ειδικότητα του γενικού οικογενειακού γιατρού και τα εγκαίνια του ιατρείου της, τίμησε πλήθος κόσμου. Αγιασμό, έκανε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Βαγγέλης Ντάκουλας, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας, ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Βαγγέλης Ντόντορος από το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής ενότητας Πρέβεζας, οι ιατροί Γιώργος Μπακόλας, Μάνθος Δαρδαμάνης, Απόστολος Δήμος καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

Μετά τον αγιασμό, ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους προσκεκλημένους που είχαν κατακλύσει το ιατρείο της Δέσποινας Μήσιου και τους γύρω χώρους. Σίγουρα ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, θα ένιωσε ο σύζυγος της γιατρού Τάσος Δράκος, αφού συνέβαλε κι αυτός στην απόλυτη επιτυχία των εγκαινίων και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο κόσμος της περιοχής μας και εκτιμά και τιμά τον Τάσο Δράκο. Στην Δέσποινα Μήσιου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο λειτούργημά της! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα