Τρίτη, 15/06/2021 | 08:50

Μετά από ερώτηση, του βουλευτή Μπάρκα: 22 ακίνητα μισθώνει το δημόσιο, στο Ν. Πρέβεζας

350 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2016, 12:51 μμ | 0 σχόλια

Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, προς Βουλευτή Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα: «22 ακίνητα μισθώνει το Ελληνικό Δημόσιο στο Νομό Πρέβεζας, ενώ το Υπ. Οικ. διαθέτει 6 Δημόσια Κτήματα με κτιριακές εγκαταστάσεις».

Ο  Βουλευτής Ν. Πρέβεζας-ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών (αρ .πρωτ. 3037 / 9-2-2016) αναφορικά με τα ακίνητα στέγασης Δημοσίων Υπηρεσιών και τα ακίνητα του Δημοσίου Νομού Πρέβεζας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.
      Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, στην Απάντησή του επισήμανε ότι τα ακίνητα, τα οποία μισθώνει το Ελληνικό Δημόσιο στο Νομό Πρέβεζας για κάλυψη στεγαστικών αναγκών των Υπουργείων και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είναι  (22) είκοσι δύο.

     Αναφορικά με τα Δημόσια Κτήματα στο Νομό Πρέβεζας αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνουν κτιριακές εγκαταστάσεις, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι υπάρχουν έξι (6):  το πρώην «τελωνείο» Πρέβεζας εμβαδού περίπου 300τ.μ., το κτίριο, όπου στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, το κτήμα, όπου στεγάζονται το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας και η ΕΤΑΝΑΜ, το κτίριο, όπου στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, το «Διοικητήριο» στην πόλη της Φιλιππιάδας με κτίριο περίπου 900τ.μ., όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας και τέλος το κτήμα, όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας, καθώς και δύο αυτοτελείς χώροι στους οποίους στεγάζονται η Υπηρεσία Εφέδρων Ν. Πρέβεζας και το τμήμα της ΕΑΑΣ Πρέβεζας.

       

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα