Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:43

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του συλλόγου Αιμοδοτών Βασίλειος Χατζής Ανθούσας – Πάργας

1053 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2016, 6:17 μμ | 0 σχόλια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας του συλλόγου Αιμοδοτών Βασίλειος Χατζής Ανθούσας – Πάργας. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο Πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και τόνισε την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά του σε άτομα που χρειάστηκαν την ανάγκη αίματος και αιμοπεταλίων,ακόμα αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετά από τα μέλη του συλλόγου είναι και δωρητές οργάνων. Στην συνέχεια τονίστηκε επίσης ότι η πολιτεία θα πρέπει να παρέμβει και να δώσει την δυνατότητα στους μαθητές των διαφόρων σχολείων να ευαισθητοποιηθούν από μικρή ηλικία ούτως ώστε να μπορούν να δίνουν το αίμα τους εθελοντικά όταν κλείσουν τα 18. 
Γι αυτόν τον λόγο έχει προγραμματιστεί ομιλία στο Δεσκειο Γυμνάσιο Πάργας από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ Στράτος Ιωάννου, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Πρέβεζας κ. Κώτσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ζιάκας, Ο διοικητής του Α.Τ. Πάργας κ. Σιαβίκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Πάργας κ. Παπανικολάου και τέλος ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ανθούσας κ Β. Νάκας. Επίσης παρευρέθησαν οι Πρόεδροι των συλλόγων της περιοχής και ιδιαιτέρως ο εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Πάργας. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έστειλε ο Βουλευτής κ Μπάρκας και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ Γιαμάς
. Ακολούθησε η βράβευση των Αιμοδοτών για το 2016 οι οποίοι είναι η κ. Ευτυχία Παπανικολάου και κ. Νικόλαος Μήτρου. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους καταστηματάρχες της περιοχής και τους απλούς πολίτες για την βοήθεια που προσφέρουν στον σύλλογο κι επίσης την Ιερά Μητρόπολη Πρεβέζης και τον κ Γιαννάκη. Ο  Χορηγός των βραβεύσεων των αιμοδοτών είναι ο κ Άκης Ευθυμιάδης ο Πέτρος Πλασκασοβίτης και Σάκης Αναστασίου. Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι πρώτες Αιμοδοσίες για το 2016 θα πραγματοποιηθούν στις 03 και 09Απριλίου.
Με εκτίμηση
Από το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα